Reparatii masini de spalat rufe

Reparatii masini de spalat

Ti s-a stricat masina de spalat, si nu-ti prea surade ideea de a te reintoarce la ciclul manual de spalare, clatire si stoarcere in clasicul lighean? Inainte de a-ti achizitiona un alt electrocasnic de acest gen, apeleaza la firma noastra pentru a afla daca se mai poate face ceva.

De-a lungul anilor in care am reparat un numar considerabil de masini de spalat, am realizat adevarate minuni chiar si cu cele care, vorba aceea, nu mai aveau nicio sansa. In prezent, suntem capabili de a va oferi unele dintre cele mai eficiente servicii de reparatii masini de spalat, lucru posibil datorita vastei experiente pe care o avem in domeniu, si a personalului calificat de care dispunem.

Reparatiile pentru masinile de spalat presupun, in functie de caz, urmatoarele operatiuni: inlocuirea de piese (pompe, electrovalve, amortizori , etc), schimbarea rulmentilor, repararea sau inlocuirea modulelor electronice, oferirea de filtre anticalcar si multe altele.

Serviciile sunt adresate persoanelor din Deva si imprejurimi iar pentru diagnosticare si reparatii ne deplasam la domiciliul clientului.