Module electronice

Ne bazam din ce in ce mai mult pe tehnologie.Din ce in ce mai mult ne dorim produse inteligente care sa ne ajute in viata de zi cu zi.In acest caz nici masinile de spalat rufe,vase sau uscatoare nu raman mai prejos.

Mai toate masinile de spalat rufe,vase sau uscatoare din aceste vremuri detin componente (placa ci) electronice care au procesoare si memorii (eprom programabil) de lucru.

Memoria este foarte importanta deoarece in ea sunt stocate toate datele si programele de lucru ale masinii de spalat, dar si erorile.

Erorile sunt avertizari, cand masina dvs. de spalat nu mai functioneaza ea afiseaza un cod eroare.Codul de eroare la o masina de spalat se regaseste in clipirea unui led de mai multe ori sau afisarea codului pe displayul masinii.

In cazul defectiuni modulului electronic pentru: masini de spalat rufe,masini de spalat vase,uscatoare electrice,cuptoare electrice  etc, in 95% din cazuri pot fi reparate si rescrise, in cazul in care modulul este ireparabil avem posibilitatea de a va comanda unul nou in cazul ca doriti acest lucru. Se ofera garantie pe modul in ambele cazuri.