Efectele interventiei neavizate in masina de spalat

Circula o vorba care spune ca „romanul se pricepe la orice”. Ne intrebam poate de multe ori de ce este necesar ca in anumite cazuri sa apelam la specialisti pentru a remedia anumite probleme. Raspunsul vine chiar de la specialisti, prin prisma faptului ca unii dintre noi suntem specializati pe anumite tipuri de probleme in vreme ce altii isi aleg un cu totul alt drum.

Foarte des ne lovim de fenomenul interventiei umane la nivelul reparatiilor de masini de spalat. Motivele sunt numeroase, insa niciunul dintre acestea nu combate ceea ce este cu adevarat important. O investitie facuta este menita a fi protejata si nimeni nu poate face acest lucru mai bine decat cei care au cunostinte in acel domeniu.

Ne parvin in fiecare zi cazuri de masini de spalat la care s-a intervenit sub o forma sau alta cu o mana de „mester”, din pacate neautorizat. Stiti cate masini de spalat nu mai pot fi salvate din pricina incercarilor esuate ale utilizatorilor de a le repara singuri? Stiti oare cat ar costa aceasta incapatanare? E simplu, incercand sa economisesti pentru a nu plati o constatare si mai apoi o reparatie, nu vei face altceva decat sa produci o problema mai mare, ce poate fi solutionata pe bani multi, sau care nu mai poate fi solutionata nici macar de mana unor specialisti, indiferent de costuri.

Desi unele reparatii pot fi facute de acasa, nu intotdeauna avem garantia ca acesta este cel mai bun lucru ce ar trebui facut. Cunoastem femei care au schimbat la perfectie cureaua de transmisie a masinilor de spalat, dar si doamne carora le-au ramas piese in urma reasamblarii masinii. Cunoastem barbati care au batut palma cu ajutoarele pentru reusita reparatiei, dar si domni care au ramas in brate cu capacele masinilor de spalat.

Este foarte important sa stii sigur unde sa intervii. Vrei sa economisesti bani? Apeleaza la un serviciu gratuit de consultare. Vrei certitudinea executiei lucrarii? Solicita atelierului garantie. Tocmai de aceea noi am decis sa tragem un semnal de alarma. Masinile de spalat nu sunt facute pentru a se repara singure si nici pentru a face cineva experimente pe ele. Nu il putem chema pe „nea Gicu de la etajul 3” la orice problema am intampina.

Poate el este instalator, insa nu va sti sa repare un sistem electronic al masinii de spalat asa cum un electronist ar putea-o face. La fel se poate intampla in cazul oricareia dintre reparatiile pe care noi ca service autorizat le putem face, oferind o garantie pentru aceste lucrari: inlocuiri de rulmenti pentru motoarele masinilor de spalat, reparatii si inlocuiri ale cuvelor sparte sau deteriorate, inlocuiri ale garniturilor, inlocuiri ale hublourilor sau capacelor de incarcare, instalari de masini de spalat rufe si multe alte tipuri de executii, incadrandu-ne in cei mai inalti parametri de calitate.

Stim ca romanul este inventiv si in inventivitatea sa ar fi capabil sa faca un compromis care sa compromita masina de spalat. Alegeti sa nu faceti asta. Protejati masina de interventiile unor nestiutori. Nu va bazati pe faptul ca o lipitura a cuvei va tine doar pentru ca un neavizat a spus-o, nu credeti in legarea unor fire electrice neizolate, toate acestea pot deveni potentiale pericole pentru siguranta masinii de spalat sau, mai rau, a dumneavoastra.

Noi alegem sa va oferim ce stim sa facem cel mai bine, ce am fost pregatiti sa facem. Sa intervenim acolo unde prezenta ne este solicitata si sa reparam ceea ce constatam pe baza unor teste si a unei experiente ca este defect. Aplicand indemnul de mai sus, credem ca cel mai bine este sa nu ne credeti pe cuvant…ci sa ne puneti la incercare.